Anna Finans – Nyt lån på det danske marked

anna finans - nyt dansk lån

 

anmeldelse af Anna Finans lånetAnna Finans – Danmarks helt nye lån

Anna Finans har indtaget deres plads på det danske marked. På ganske kort tid har det nye lånefirma opnået stor succes blandt de danske forbrugere og de tilbagemeldinger vi har fået fra kunder i det nye firma har været meget positive.

Derfor har vi valgt at gå i dybden med den nye udbyder og se hvad de tilbyder deres kunder og hvordan deres produkt ser ud i tal og fakta. Med denne anmeldelse og gennemgang af Anna Finans kan du hurtigt og enkelt finde ud af om det er lige præcis her du skal have dit næste lån. Vores mission her på Vendos.dk er som altid at gøre det både hurtigere og billigere for almindelige danske forbrugere at låne penge til en lav rente og under gode vilkår for dig som låntager.

Hvem er Anna Finans lån?

Det nye Anna Finans lån er en af markedets mest ansøgte udbydere af hurtige lån uden spørgsmål og uden krav om sikkerhed. Firmaet bag Anna Finans lånet er Dravi Media OY, som hører hjemme i Helsinki i Finland.

Finansieringen på det danske marked udbydes i samarbejde med det danske lånefirma Basis Bank A/S som er en af de meget velkendte danske banker inden for forbrugerkredit og forbrugslån med mere. Det er med til at øge sikkerheden og prisen positivt, at der er en stor og etableret bank bagved udbetalingerne som har mange års erfaring med tusindvis af glade kunder over hele landet. Ved at vælge Anna Finans får du altså alle fordelene ved de gode priser og vilkår som de tilbyder igennem deres tilbud som ny udbyder og samtidig trygheden ved at der er en stor og stabil bank til at håndtere udbetalingerne.

Du får den hurtige og enkle godkendelse med det samme og de få krav som der stilles hos Anna Finans for at blive godkendt som ansøger. Det er altså dermed ikke en hindring hvis du har flere lån i forvejen, da kreditvurderingen er igennem Anna Finans og under deres vilkår og betingelser.

Krav for at få et Anna Finans lån

Der er altid krav du skal opfylde for at blive godkendt til at låne penge, både i banken og på nettet hos onlineudbyderne. En af ideerne bag Anna Finans er at det skal være let, hurtigt og billigt at få de pengen du står og mangler og du skal ikkehave besvær med ansøgningen som kunde. For at holde tiden det tager at blive godkendt til et minimum og undgå en masse administration, er kravene til ansøgere sat ned til et minimum.

Krav for godkendelse:

  1. Du skal være fyldt 18 år inden du ansøger
  2. Du skal kunne dokumentere at du har en indtægt. (lønsedler, pensionsoversigt, SU-oversigt, m.m)
  3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret.

Kan du opfylde de 3 ovenstående krav? Så er du så godt som godkendt til et lån via Anna Finans og kan gå direkte til deres ansøgningsskema for privatkunder. Her kan du indtaste dine oplysninger og få svar med et samme på om du er godkendt.

Hvad tilbyder Anna Finans dig som kunde?

Der er mange fordele ved at vælge et nyt selskab som Ann Finans hvis du har brug for at låne penge, da der ofte er særligt gode tilbud og priser når et nyt firma kommer på markedet. Der er konkurrence om de mange lånekunder og et nyt firma skal tilbyde noget rigtig godt, for at vinde forburgernes tillid og få nye kunder.

Anna Finans tilbyder:

  1. Få svar på 30 sekunder på din ansøgning
  2. Udbetaling i dag med Nem Id godkendelse
  3. Ingen spørgsmål eller indblanding
  4. Lav rente mellem 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid)
  5. Lån fra 10.000 til 500.000 kroner (samlelån)
  6. Løbetid fra 24 til 180 måneder
  7. 14 dages fuld fortrydelsesret jvf. dansk lovgivning.

Kan du se fordelen i at have en fast lav rente på dit næste lån og få svar indenfor 30 sekunder på din ansøgning? Så er Anna Finans et oplagt sted for dig at ansøge. Det er som altid gratis og helt uforpligtende at ansøge om et hurtigt lån hos Anna Finans og du binder dig ikke til noget ved at sende en ansøgning.

Du har ligeledes 14 dages fuld fortrydelsesret og kan skifte mening uden det koster dig en krone i 14 dage fra du er blevet godkendt. Der er altså ikke nogen grund til at vente, selvom du måske ikke er helt sikker på hvor meget eller hvor længe du har brug for finansiering.

Hvordan er Anna Finans i forhold til andre lån?

Sammenligning af lån på tværs af udbydere er noget af det vigtigste du kan gøre, inden du vælger hvor du vil være kunde. Du kan få et bedre overblik og vurdere om Anna Finans er det rette sted for dig og med lige præcis de ønsker og behov du har.

Finansiering gennem Anna er ikke pålagt de omtalte 48 timers betænkningstid, de løbetiden er fra 24 til 180 måneder. Derfor vil du kunne få pengene hurtigere udbetalt end hos andre udbydere, der falder ind under kategorien kviklån.

Der er altså en fordel her, hvis du har brug for pengene hurtigt og gerne vil have en løbetid der er lidt længere.

Trustpilot har endnu ikke anmeldelser af Anna Finans, da det er et meget nyt lån herhjemme i Danmark. Du kan evt blive den første der skriver en anmeldelse.

Vores erfaringer med Anna Finans er rigtig gode med hurtig udbetalingen og en ansøgningsproces der kan klares fra mobilen, computeren eller ipad på få minutter med svar indenfor 30 sekunder, direkte på skærmen.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 – 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Årlig variabel debitorrente 13,95%. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 16.1%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 76.125 kr. Samlede kreditomkostninger 26.125 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt. 14 dages fortrydelsesret.


Kontakt Anna Finans

AnnaFinans
info@annafinans.dk
Draivi Media Oy
PB 215. 00101 Helsinki

Annafinans.dk