Reklameinformation for Vendos.dk

Vendos.dk er en gratis prissammenligningsside for lån der tilbydes på det danske marked. ideen bag Vendos.dk er at gøre det nemmere for forbrugerne at sammenligne et udvalg af danske lån med hinanden og på den måde få et bedre overblik over mulighederne.

Vendos.dk viser et udvalgt udsnit af lån på det danske marked, men ikke alle lån på det danske marked.

Måden hvorpå viste lån og udbydere vises og vurderes på Vendos.dk er bestemt af redaktionen.

Vurderinger og “stjerner” der gives til de forskellige udbydere er bestemt af redaktionen og vurderes udfra redaktionens opfattelse og kriterier denne finder er relevante for at vurdere en given udbyder/lån.

Formuleringer som “billigste lån” og lignende er baseret på redaktionens vurdering og må derfor ikke anses som værende en objektiv vurdering ud fra en komplet markedsvurdering af danske låneudbydere. Redaktionen vurderer om et givent lån synes f.eks billigt eller lignende ud fra kriterier som; Omkostninger, renter, hastighed af udbetaling, tid for ansøgning, godkendelse med Nem Id, kreditvurdering ud fra E-skat med mere.

Vendos.dk er gratis at benytte for brugerne

Som bruger har du ingen ekstra omkostninger ved at finde lån eller kredit igennem siden. Det er altså gratis at sammenligne lån og låneudbydere på siden.

Oversigten opdateres jævnligt af redaktionen og der tilføjes nye udbydere og lån som redaktionen ser det passende. Informationerne på Vendos.dk hentes fra låneudbyderne selv og samarbejdspartnere. Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler på siden.

Vendos.dk er reklamefinansieret

Vendos.dk er finansieret af reklameindtægter og det kan påvirke udvalget samt rangeringen af udbydere du får vist i låneoversigten og andre lister på siden. Vi modtager i nogle tilfælde en kommission fra udbyderne hvis du klikker dig videre til deres side og ansøger/optager et lån.

 

Vendos.dk viser et udsnit af udbyderne på det danske lånemarked, men ikke alle. Låneoversigten på Vendos.dk kan derfor ikke benyttes som et alt dækkende index over lånemuligheder i Danmark og bør ikke opfattes som et sådant. Siden stilles til rådighed til at sammenligne de udvalgte samarbejdspartnere og andre udvalgte låneudbydere.

Ved brug af Vendos.dk skal der ligeledes tages forbehold for eventuelle indtastningsfejl og mangler.

Alle oplysninger om rentesatser og priser er baseret på de oplysninger, vi har fået fra vores samarbejdspartnere.

Alle priseksempler er vejledende, og du vil derfor kunne opleve at blive præsenteret for andre priser, vilkår med mere hos de enkelte udbydere. Derfor du bør jævnføre dig med oplysningerne på selve udbyderens hjemmeside.