Gratis budgetskema til private

Et skridt på vejen til en bedre privatøkonomi med råd til mere og mere frihed er at lægge et fornuftigt budget. Det kan virke som en uoverskuelig opgave for de fleste og det kan være meget overvældende med alle de tal og udregninger.

For at kunne danne sig et overblik over indtægter og udgifter i din økonomi er det rigtig hjælpsomt at have et privatbudget. Et godt tilrettelagt budget, giver ro i både sjæl og økonomi. Det øgede overblik kan hjælpe dig med at træffe endnu bedre beslutninger omkring lån og finansiering og spare dig for mange penge samtidig.

Få styr på budgettet med få klik

For at gøre det lettere for dig at få styr på pengene og holde styr på udgifter og indtægter, har vi derfor lavet vores eget Vendos budgetskema som du helt gratis kan downloade her på siden ved at trykke på knappen.

Når du har downloadet det gratis budgetskema til private skal du blot udfylde felterne i skemaet med dine egen tal.

Du indtaster din/dine indtægte(r) og dernæst dine udgifter i løbet af en måned. Efter du har indtastet tallene regner skemaet nu helt automatisk dit månedlige budget ud for dig. Du får dermed et overblik over din økonomiske situation og kan hurtigt se hvad dit rådighedsbeløb er hver måned og hvad du har råd til at låne og bruge løbende.

Skulle dine tal ændre sig, f. eks lønforhøjelse, arbejdsskift eller lignende, så retter du blot de relevante tal i budgetskemaet, og dit budget er fuld opdateret til din nuværende situation.

Download Budgetskema