Ferratum Money

ferratum

ferratum

Ferratum – Lån og Kredit

Ferratum Money er et af de bedst kendte navne i den danske lånebranche og har været det i flere år. Navnet dækker over 2 hurtige og billige lånemetoder de tilbyder de danske kunder.

 1. Mikrolån – små lån du kan optage hurtigt og billigt
 2. Ferratum Kredit – Lynhurtig kassekredit på nettet til lavpris

Ferratum har været på det danske marked i mange år og udbetaler hver måned tusindvis af nye lån og kreditter til glade kunder i hele Danmark.

Det er et stort og internationalt lånefirma med mere end 2 millioner kunder fordelt på 22 lande. De er bedst kendt for at være blandt de absolut hurtigste til at udbetale og godkende ansøgere. Du kender sikkert Ferratum fra deres mange reklamer på både tv og i radioen.

Deres kundeservice er omfattende og hvis man læser anmeldelser af Ferratum, kan man se de er yderst populære blandt kunderne. Rigtig mange kunder bruger kreditten jævnligt og nyder friheden det giver i økonomien med adgang til ekstra penge, når det er nødvendigt.

Ferratum Kredit

En kassekredit hos Ferratum er et af de mest populære lån på nettet og der flere grunde til at forbrugerne er så glade for den billige kassekredit.

 

Der er flere gode grunde til at så mange vælger en kredit hos Ferratum når de mangler penge i en fart.

 • Du får svar med det samme – ingen ventetid på svar
 • Udbetaling med det samme – du modtager pengene indenfor en time på din konto
 • Gratis oprettelse
 • Fast lav rente gør det både hurtigt og billigt at bruge kreditten
 • Ingen dokumentation nødvendig
 • Ingen krav om sikkerhed

Svar med det samme på din ansøgning

Når du ansøger om din kredit hos Ferratum får du altid svar med det samme på din ansøgning. Du slipper altså for den irriterende ventetid du kender fra almindelige banker og kan komme videre med det du gerne vil, med det samme. Svaret får du på skærmen, så snart du har udfyldt ansøgningen.

Udbetaling med det samme af din kredit

Efter du har udfyldt ansøgningen og fået svar, bliver dine penge sat til straks-overførsel direkte til din konto. Som oftest har du pengene til rådighed på din bankkonto indenfor en time efter du har ansøgt. Det er hurtige penge og du er klar til at bruge dem med det samme og nyde livet i stedet for at skulle vente på pengene som man skal i en gammeldags bank.

Gratis oprettelse hos Ferratum

Der er altid gratis oprettelse hos Ferratum. Det vil sige du slipper for fordyrende omkostninger når du vil låne penge og det gør dit lån billigere. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger.

Fast lav rente på din kredit hos Ferratum

Med en fast og lav rente, er det både nemt og hurtigt at holde styr på dit nye lån. Du ved altid præcis hvad du skal betale og der er ingen ubehagelig overraskelser. Afdrag månedligt med en fast sats uden bekymringer eller udsving. Hurtigt og enkelt.

Ingen krav om dokumentation

Når du vil låne igennem Ferratum stiller de ingen krav om dokumentation eller andre papirer. Du kan låne billigt og hurtigt, direkte fra din telefon eller computer. Der er ingen dumme spørgsmål og du skal ikke stå ansigt til ansigt med nogen rådgivere for at forklare dig om hvorfor du ønsker at låne penge i dag.

Lån uden sikkerhed

Ferratum er billige lån uden krav om sikkerhed. Du skal altså ikke stille noget i kaution for at få et lån eller en kredit. Det gør det meget hurtigere for almindelige mennesker og  holder samtidig administrationen på et minimum for lånefirmaet.

Lån gratis som ny kunde hos Ferratum

ferratum lån gratis   Et rigtig godt tilbud du kan benytte dig af, er muligheden for at låne gratis i 30 dage som ny kunde. Med tilbuddet er det muligt at du kan låne få et helt gratis lån i op til 30 dage. Det er helt uden renter eller andre omkostninger, så længe du husker at betale tilbage indenfor de 30 dage som tilbuddet dækker.

Det er en oplagt mulighed hvis du mangler penge nu og her og har mulighed for at tilbagebetale næste måned. Rigtig mange danskere benytter muligheden for gratis kredit hver eneste måned, med stor tilfredshed.

Skulle du ikke have mulighed for at afdrage indenfor de 30 dage, er det ikke værre end du kommer til at betale de almindelige renteomkostninger som almindelige kunder gør efter det første gratis lån.

Sådan gør du

Det er både hurtigt og utrolig let at få en kredit med Ferratum og du kan klare det på få minutter.

ferratum kredit låneprocessen

 1. Vælg det ønskede beløb
 2. Identificer dig ved at bruge dit Nem Id
 3. Den automatiske kreditvurdering foretages med det samme
 4. Du modtager tilbud om kredit direkte på din skærm
 5. Bekræft at du ønsker at gøre brug af tilbuddet
 6. Underskriv låneaftalen med Nem Id
 7. Du modtager nu pengene på din konto og kan bruge dem præcis som du ønsker.

Krav til ansøgere for at blive godkendt hos Ferratum

Der er kun ganske få krav du skal opfylde for at blive godkendt og langt de fleste ansøgere bliver godkendt med det samme.

Kravene er:

 1. Du skal være mindst 23 år gammel.
 2. Du skal bo i Danmark
 3. Du må ikke være registreret i RKI eller lignende registre over dårlige betalere.

Hvis du kan opfylde de ovenstående krav er du godt på vej til at have penge på din konto inden for en time, uden yderligere spørgsmål eller krav.

Lån igen Ferratum

Hvis du er en af de mange tusinde der har lånt gratis og gerne vil benytte dig af den billige kredit igen, kan du nemt og hurtigt låne igen hos Ferratum.

Det er blot at besøge deres hjemmeside og så ansøge om at få kredit igen. Der er et meget højt antal af tilbagevendende kunder og de nyder godt af den billige kredit, som du kan bruge af når du mangler lidt ekstra.

Når du låner igen, betaler du blot den faste lave rente på 8,5% pr måned og kan vælge at bruge af kreditten så længe du ønsker og blot betale de månedlige afdrag hver måned.

Du kan forøge beløbet hurtigt på deres hjemmeside, hvis du endnu ikke har benyttet dig af din fulde kredit, eller du allerede har fået nedbragt den og ønsker at låne lidt flere penge.

Sammenlign Ferratum med alle de billige lån