Føniks Privatlån

Føniks privatlån gemmemgang og anmeldelse

 

 Føniks Privatlån

Det er en spændende begivenhed når vi bliver introduceret for et spritnyt lån på nettet. Der er stor konkurrence om at tilbyde de bedste og billigste privatlån til de danske forbrugere og det har afspejlet sig i de lave priser på nye lån her i år.

Rente fra 9,90%
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteLynhurtigt svar

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10

 

Føniks Privatlån er blevet lanceret den 2. maj 2017 og der har været enorm stor interesse fra forbrugerne i hvad det nye lån går ud på og hvad der skal til at blive godkendt til som ansøger. Der er altid stor efterspørgsel på billige danske lån og med det nye Føniks Lån er der endnu flere grunde til at kigge sig om efter sit næste lån på internettet.

I korte træk kan der fremhæves:

  1. Fønikslån har lave renter Det vil sige at alle som ansøger om at få et Føniks privatlån bliver tilbudt den lave rente mellem 9,90 og 19,56%.
  2. Du kan låne op til 175.000 kroner – Der er mulighed for at låne helt op til 175.000 kroner uden sikkerhed hos Føniks. Mere end rigeligt for langt de fleste danske låntagere.
  3. Ingen spørgsmål – Når du er kunde hos Fønikslån, er dit privatliv og din økonomi helt din egen sag. Der er ingen der blander sig i dine ting og du kan bruge pengene præcis som du har lyst til. Der bliver ikke stillet nogen spørgsmål eller lignende når du ansøger et Fønikslån.
  4. Ingen skjulte gebyrer – En af de mange god enye tiltag der er fokus på hos Føniks Lån er at du skal have mere gennemskuelighed og større overblik over din økonomi i forbindelse med dit nye lån. Derfor er der ingen skjulte gebyrer eller andre små udgifter der påløber dit lån. Du kan se alting inden du ansøger og der kommer ikke yderligere omkostninger.
  5. Uforpligtende ansøgning – Når du ansøger om et Føniks privatlån, er det helt uforpligtende for dig. Du kan vælge at acceptere dit nye lånetilbud eller lade være. Der er altså ingen binding eller anden hæftelse i forbindelse med din ansøgning. Du accepterer først tilbuddet, når du underskriver med dit Nem Id.
  6. Nem Id for øget datasikkerhed –  Når du er kunde eller ansøger hos Føniks Privatlån er dine personlige data altid helt sikre for eventuelle hackere eller lignende. Der anvendes udelukkende Nem Id og SSL (krypteret) forbindelse mellem dig og Føniks lån’s hjemmeside og ansøgningsformular.

Svar med det samme og udbetaling til din Nem Konto

Det hat aldrig været lettere og billigere end nu at låne penge online. Med det store udvalg af låneudbydere på nettet, har det nye Fønikslån virkelig skulle lægge sig i selen for at kunne tilbyde et endnu bedre låneprodukt end de mange konkurrenter.

For at være det bedste billige lån på nettet i dag, er der blevet lagt fokus på at holde en fast lav rente, da det skal være billigt og nemt at låne pengene. Der er ingen spørgsmål til dig og dit privatliv og pengene er dine til at bruge som du lyster.

Krav til sikkerhed er der heller ikkenogen af, så du kan sagtens blive godkendt selvom du ikke ejer et hus/lejlighed eller en stor dyr bil. Det er et privatlån til helt almindelige danskere som du og jeg. Der er ikke nogen særlige krav for at blive godkendt, udover de sædvanlige krav som vi kender fra både banker og internetlånene:

Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret hvis du gerne vil godkendes. Derudover er det meget nemt at blive godkendt som ny kunde hos Føniks og du kan have pengene mellem hænderne efter blot en times tid fra du har indsendt en ansøgning via deres ansøgningsformular på hjemmesiden.

Føniks Privatlån har L’easy i ryggen

Det er naturligt at tænke, om et helt nyt billigt lån på nettet nu også har styr på alle detaljerne omkring udbetalingstider, renter og generel kundeservice. Der er dog ingen grund til bekymring, da Føniks har den velkendte L’easy koncern i ryggen. Der er altså helt styr på både service, teknik og ikke mindst økonomien. Du er i rigtig gode hænder og kan være sikker på at dine penge bliver udbetalt til tiden og endda ofte næsten lige med det samme.

Du kan bare læne dig tilbage, efter endt ansøgning, og vente på at pengene om kort tid tikker ind på din bankkonto og er klar til brug, uanset hvad du drømmer om at bruge dem på.