Kassekreditten – Ny billig kassekredit på nettet

kassekreditten online kassekredit

kassekreditten online kassekredit

Kassekreditten.dk ny kredit på nettet

En af de helt nye store fænomener indenfor online lån og finansiering er de nye billige kassekreditter. Hvor det førhen var noget man havde i sin lokale bank, er det nu blevet meget udbredt at have sin kassekredit hos en af de billigere internetbanker og finansieringsselskaber. Det er en naturlig udvikling nu hvor flere og flere laver alle deres økonomiske gøremål digitalt og antallet af bankfilialer er stødt faldende landet over.

Kassekreditten.dk er det seneste skud på stammen af danske kassekreditter du kan ansøge på nettet og de byder på et spændende produkt med fokus på hastighed og overskuelighed for dig som kunde.

Ny kassekredit!
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Lynhurtigt svarMeget lav renteUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: kr.10.000 Fast Debitorrente: 150% ÅOP: 319,7 % Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.3/10

Det kan du hos Kassekreditten.dk

Som kunde hos kassekreditten har du mange muligheder for at få lidt ekstra luft i din økonomi og få råd til det hele. Der er fokus på at det skal være hurtigt og enkelt for dig at holde styr på din økonomi.

Der er derfor ingen skjulte omkostninger og du får en fast debitorrente på din kredit, så ved du altid hvad det koster. For mange er det svært at holde styr på alle omkostningerne når man køber på kredit. Med den faste rentesats ved du altid præcis hvad du skal betale og du kan nemt planlægge dine betalinger fremadrettet.

Oversigt over fordele:

  • Få kredit op til kr 15.000
  • Få svar med det samme
  • Udbetaling af pengene indenfor en hverdag
  • Lav fast månedlig rente på din kassekredit 12,5%
  • Lån med ubegrænset løbetid (løbende kredit)
  • Høj sikkerhed med Nem Id log-in
  • Hurtig kreditvurdering med E-skat

Du får alle de samme fordele som du kender fra kviklån uden ventetiden og med løbende kredit du kan bruge når du har behov for lidt flere penge. Du slipper desuden helt for at skulle svare på spørgsmål og der er ikke nogen der blander sig i hvad du vil bruge dine penge til. Det er din økonomi og du bestemmer helt selv hvordan pengene skal bruges.

Friheden til at bestemme selv er en af de faktorer der får rigtig mange danskere til at vælge en online løsning når de har brug for penge, fremfor at skulle ned og stå skoleret i banken og lytte til formaninger fra en bankrådgiver.

Krav for at blive godkendt til kredit?

Der er naturligvis nogle få krav du som ansøger skal leve op til for at kunne låne penge hos kassekredtitten.dk, men de er ganske få og ikke nær så strenge som i din almindelige bank.

Kravene for at få en billig kredit er:

  1. Du skal være fyldt 21 år
  2. Du må ikke være i RKI eller Debitorregistret når du søger om kredit
  3. Du skal godkendes via almen kreditvurdering via E-skat.

Kan du leve op til de få krav er du så godt som sikker på at få et ja på din ansøgning og pengene bliver udbetalt senest inden for én hverdag og ofte samme dag som du udfylder ansøgningen.

Det er generelt lettere at blive godkendt hos onlinefirmaerne end det er i banken. Derfor er der så mange der vælger at flytte deres pengesager online. Det er ofte hurtigere og billigere til lige med.

Husk altid at sammenligne priser og vilkår med mere inden du vælger en udbyder, så du er sikker på at du får det bedste tilbud og den billigste løsning.