Kronelån – Nyt billigt dansk lån

kronelån

Kronelån – Nyt billigt dansk lån

Der sker ting og sager på det danske marked for billige låne og kreditmuligheder. Som ny kunde har du flere muligheder for at finde et attraktivt lån der er skræddersyet til dig og dine behov i dag. Der er gang i udviklingen og det skaber nye lån med mere fokus på ansøgeren og med endnu flere tilpasningsmuligheder end nogensinde før.

Kronelån er et meget populært nyt lån i 2020

 

Du kan låne 4000 kroner gratis som ny kunde hos Kronelån og  du får pengene udbetalt indenfor 1 time, direkte ind på din konto med en straks-overførsel. Det er hurtigt og du kan klare det hele fra computeren uden nogen papirer eller andet der kan gøre låneprocessen langsomt. Du siger ja til det gratis lånetilbud med dit NemId og får udbetalt pengene så snart det er gået igennem.

Det er derfor en oplagt mulighed for dig der mangler penge lige nu og her og ikke har tid til at vente på at få udbetalt pengene. Hastigheden er tit vigtigt når du mangler penge og her kan Kronelån være en rigtig god løsning. Du skal ikke fremvise papirer eller andre dokumenter da de automatisk laver deres kreditvurdering igennem e-skat. Med en automatiske kreditvurdering skal du blot give adgang og så står kundeservice hos Kronelån for alt det praktiske.

Kronelån – hvor meget kan jeg låne og hvor længe?

Som ny kunde hos Kronelån, kan du låne op til 4000 kr helt gratis, første gang du låner. Herefter får du adgang til at låne helt til deres kreditgrænse på 15.000 kr, som du også kan få udbetalt med det samme. Der er endda frihed til helt selv at bestemme løbetiden på dit Kronelån, da det fungerer som en løbende kassekredit på nettet.

Det vil sige at du blot skal betale de månedlige renter og så kan du faktisk låne pengene så længe du vil uden nogen begrænsninger. Med en løbende kredit er der derfor meget større mulighed for at optimere dit lån til præcis din økonomiske situation uden at skulle hverken mangle penge eller risikere at låne mere end du reelt set mangler.

Lån fra 100 til 15.000 kroner nu

Så snart du er kunde hos Kronelån og har fået dit første lån udbetalt og betalt det tilbage igen er du helt fri til at benytte din kredit som du ønsker. Den store fleksibilitet ses i blandt andet din mulighed for at bruge små beløb når det er nødvendigt og helt op til kreditloftet på 15.000 kr når du har brug for flere penge.

Du har med andre ord en økonomisk sikkerhed i form af en stødpude af kredit som du kan tilgå og bruge når du har brug for det. Det koster ikke noget at være kunde hos Kronelån i de perioder hvor du ikke anvender din kredit og mange vælger at have en kundekonto som en ekstra sikkerhed. Du har altid adgang til at låne penge igennem kreditten lige nu og her, men du slipper for alle udgifter når du ikke har brug for den.

Ansøgning Kronelån – hvordan?

Det er utrolig hurtigt og let at blive kunde hos Kronelån og det hele kan klares med få klik på nettet:

kronelån ansøgning guide

 1. Du vælger hvor mange penge du gerne vil låne nu – optil 4000 kr første gang, gratis!
 2. Du udfylder ansøgningen til et Kronelån, det tager under et minut.
 3. Du bruger dit NemId til at underskrive din ansøgning
 4. Du får svar direkte på skærmen og pengene bliver udbetalt med det samme til din Nemkonto indefor 30 min!

Du skal ikke bekymre dig om papirer, dokumenter eller andre ting for at få et billigt Kronelån. Alt det tekniske med kreditvurdering foregår automatisk via e-skat. Du skal ikke selv gøre andet end at logge ind med dit NemId og underskrive ansøgningen. Herefter forløber det hele af sig selv og den automatiske kreditvurdering er med til at du får svar med det samme på din ansøgning.

Ingen ventetid eller spørgsmål gør det både hurtigt, billigt og ikke mindst behageligt at låne hos Kronelån.

Krav til ansøgere Kronelån

Der er ganske få krav og de er meget generelle, altså krav du vil møde alle steder der tilbyder lån og kredit til privatpersoner.

 • Du skal være fyldt 19 år inden du kan blive kunde og få din kredit
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have adresse i Danmark
 • Du skal have et dansk telefonnummer og en aktivt emailadresse, så de kan kontakte dig hvis der skulle opstå spørgsmål
 • Dit NemId skal være aktivt for at du kan underskrive ansøgningen og udbetalingen foregår til din tilknyttede NemKonto
 • Du skal kunne godkendes af deres almene kreditvurdering som foregår automatisk igennem e-skat.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret som værende dårlig betaler.

Der udover er det meget let og hurtigt at blive godkendt og det er en meget stor procentdel af ansøgere der bliver godkendt. Du kan altid ansøge også selvom du skulle være i tvivl, da det er både gratis og uforpligtende for dig at udfylde ansøgningen på deres hjemmeside.

Hvad koster det at låne hos Kronelån?

Det er vigtigt at tjekke priserne på sit nye lån inden man vælger en udbyder. Med den måde du får kredit hos Kronelån er det imidlertid meget enkelt at se hvad prisen er. Du betaler en fast månedlig rente af det kreditbeløb du bruger. På den måde kan du altid hurtigt og enkelt se præcis hvad det koster.

Der er ingen skjulte udgifter eller gebyrer der kan gøre det dyrere end du regner med. Inde på din kundeprofil kan du altid følge med i hvad du har brugt og hvad du skal afdrage hver måned. Stor gennemskuelighed og enkelt overblik så du altid ved præcis hvor meget og hvornår.

Grunde til at vælge Kronelån

For at du kan danne dig et hurtigt overblik over hvad de tilbyder og om det er det rette lån til dig, har vi opridset de vigtigste fordele for dig herunder.

 • Lån penge fra du er 19 år
 • Ingen besvær med dokumenter og papirer du skal uploade
 • Ingen spørgsmål
 • Automatisk kreditvurdering via SKAT
 • Svar direkte på skærmen med det samme
 • Straksudbetaling – penge indenfor 30 minutter
 • Fast lav månedlig rente
 • Fleksibel kredit fra 100 kr til 15.000 kr sammensæt dit lån præcis som du vil
 • Automatisk rentefradrag hos SKAT – ingen besvær for dig som kunde, kun billigere lån

Se alle lån i Låneoversigten