L’EASY Minilån – Forbrugerfavoritten

gennemgang af L'easy minilån

gennemgang af L'easy minilån

Alt om L’EASY Minilån

Hvis du har nogen erfaring med at låne penge i Danmark, så kende du uden tvivl til det store firma L’EASY.

De er en af markedets bedst kendte lånefirmaer og utroligt populære blandt kunderne. De tilbyder adskillige låneprodukter til private og udvider løbende deres udvalg og tilpasser det efter markedet og forburgernes efterspørgsel.

Ved siden af de mange nye produkter tilbyder de deres største succes til dato: L’EASY MiniLån. Minilånet er en vaskeægte forbrugerfavorit og nyder stadig større og større popularitet blandt kunder der har brug for en mindre lån under særdeles gode forhold for låntageren.

Her kan du læse mere om Minilån og hvorfor det er blevet så populært.

Du får 60 dages afdragsfrihed med Minilån

Der er flere ting der til sammen har gjort det til forbrugerfavorit blandt de danske lånekunder. En af de mest omtalte fordele ved Minilånet er at du får 60 dage helt uden afdrag når du optager lånet. Det vil altså sige, at du først skal begynde at afdrage efter 2 måneder.

Mange af os der låner penge, gør det som regel fordi der er lidt lavvande på bankkontoen og vi har brug for lidt ekstra penge.

Med 60 dage uden afdrag er det meget hurtigere og nemmere at få styr på økonomien og komme på fode igen, inden man skal begynde sine månedlige afdrag.

Tit har man kun brug for pengene i en kortere periode, og med 60 dage uden afdrag og muligheden for at indfri uden omkostninger, når du vil, er minilån en oplagt løsning for rigtig mange forbrugere der vil have et billigt og godt lån uden en masse besvær.

Oversigt over hvad de tilbyder hos Minilån

Udover de 60 dage helt uden afdrag er der mange andre gode grunde til at så mange danskere vælger at få et Minilån, når de har behov for lidt flere penge i en fart.

 • Du kan lån mellem 5.000 og 10.000
 • Du kan afdrage over en selvvalgt periode på 12, 24 eller 36 måneder
 • Du kan udskyde første afdrag i 60 dage fra lånets optagelse
 • Du får udbetalt pengene i dag
 • Du skal ikke stille sikkerhed for at blive godkendt
 • Du kan indfri/udbetale når som helst, uden gebyrer eller andre omkostninger
 • Du får svar inden for en time på din ansøgning
 • Du får tilbudt en lav og fast årlig debitorrente.

Når du vælger Minilånet fra L’EASY er det fordi du ikke vil have besvær eller høje renter. Du kan få pengene udbetalt med det samme inden for deres åbningstid ( 08.00 – 22.00) og de svarer på din ansøgning med det samme.

På den måde slipper du for at skulle vente på en masse papirarbejde og du kan få pengene ind på kontoen og komme videre, med det du skal bruge penge til.

Krav for at blive godkendt til minilån?

Der er altid nogle krav du skalopfylde som ansøger til et lån, for at blive godkendt og de kan variere fra udbyder til udbyder. L’EASY Minilån hører til blandt et af de hurtigste og nemmeste steder at blive godkendt og kravene er meget få.

For at få en godkendelse på din låneansøgning skal du opfylde:

 1. Du er fyldt 20 år inden du ansøger.
 2. Du kan dokumentere din indtægt. Det kan være i form af årsopgørelse, SU-oversigt, lønsedler eller noget lignende der kan bekræfte at du har en fast indkomst.
 3. Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret som værende en dårlig betaler.

Er L’EASY Minilån et billigt lån?

Det er oplagt at vi leder efter billige lån, når vi mangler penge og derfor er det naturligvis noget vi kigger på her på redaktionen når vi anmelder lånefirmaer.

Minilånet hører til blandt de mest fair og prisvenlige lån du kan få på nettet og vilkårene er meget attraktive for både nye og erfarne lånekunder.

Renten er nemlig fast og det betyder at du ved præcis hvad det kommer til at koste, totalt set.

Den faste debitorrente vil afhængig af din individuelle kreditvurdering ligge mellem 9,90% – 26,08% hvilket absolut hører til i den billige ende af skalaen. Med en fastsat rente er det let at planlægge sin økonomi fremadrettet og du har altid helt styr på hvor meget du afdrager og hvad det egentlig koster.

Gennemskueligheden er en stor fordel for dig som kunde og det giver tryghed i hverdagen med overblik over ens økonomi.

Godkend med Nem-id for øget sikkerhed

Når du ansøger hos L’EASY Minilån får du svar tilbage inden for maksimalt en time i deres åbningstid. Dit svar på om du er godkendt indeholder også et lånetilbud der er skræddersyet til dig ved hjælp af en individuel kreditvurdering. Du kan nu accepterer tilbuddet med dit Nem Id og herefter bliver pengene sat til straks-overførsel til din bankkonto.

Med det sikre NemId system er du helt sikker på at datasikkerheden er helt i top.

Det øger hastigheden og garanterer at ingen kan se med eller på anden måde blande sig i din økonomi. At låne penge er en meget privat sag og det er der fuld fokus på hos Minilån. Ingen kan se med i hvor meget eller hvor længe du låner penge og din data er i trygge hænder hele tiden.

Sammenlign Minilån med andre små lån