LENDME – Få lånetilbud fra bankerne

lendme lånetilbud fra bankerne

lendme lånetilbud fra bankerne

LENDME – Hurtige lånetilbud fra bankerne

At få et godt og billigt lånetilbud er noget de fleste af os er interesserede i. Som udgangspunkt foregår det ved at vi sammenligner lån og udbydere med hinanden og udvælger de bedst egnede. Det er den bedste måde i de fleste tilfælde og det anbefales eftertrykkeligt af eksperter at man bruger lidt tid på at undersøge markedet inden du ansøger.

“Lendme’s koncept går ud på at hjælpe dig med at få tilbud på at låne fra bankerne så du kan spare tid og penge. Du udfylder bare én ansøgning og så modtager du tilbud fra de tilknyttede banker direkte”

Det er tiltænkt som en ekstra service for dig når du har brug for et billigt lån og gerne vil modtage flere tilbud du kan ansøge som du vil.

Få 9 tilbud!
LENDME

LENDME

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

5,45 - 9,95%

Rente/år

Gode vilkårHurtigtLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10

Hvad koster det at låne igennem Lendme?

Det koster ikke noget at ansøge igennem Lendme og du de tilbud du får er lige så billige som hvis du selv ansøgte hos hver enkelt bank direkte. Du slipper for besværet med at skulle udfylde en masse ansøgninger når du bruger Lendme og det er uforpligtende for dig som bruger. Det vil sige at du kan ansøge og modtage tilbud på lån fra bankerne, uden at skulle sige ja til et tilbud.

Både priser og vilkår er de samme som hvis du ansøgte direkte, du slipper altså for besværet og kan bruge tiden på noget du hellere vil.

Hvordan virker Lendme?

Lendme er optimeret til at gøre det så hurtigt og nemt som muligt at få lånetilbud fra bankerne.

 1. Du udfylder en ansøgning på deres hjemmeside
 2. Lendme sender din ansøgning videre til de banker der er med i samarbejdet
 3. Bankerne sender dig lånetilbud direkte efter de har godkendt din ansøgning

Det tager i gennemsnit en almindelig bruger under 3 minutter at udfylde ansøgningen og de fleste modtager tilbud samme dag som de har ansøgt.

Vi anbefaler at du venter med at acceptere et tilbud, indtil du har modtaget svar fra alle de tilknyttede banker. Ved at vente på alle tilbuddene, er du sikker på at du vælger det billigste lån.

Hvilke banker er med i Lendme?

Når du ansøger igennem Lendme modtager du, i skrivende stund, tilbud fra disse 7 banker:

 • Basisbank
 • Expressbank
 • Nordea
 • Resurs Bank
 • Pensam
 • Remember
 • Sparxpres

De har alle sammen deres egne måder at vurdere ansøgere på og med 4 personlige tilbud i hånden, kan du nemt og hurtigt vælge det rette tilbud til den bedste pris.

Skulle du få et afslag fra en af bankerne, er det altså ikke ensbetydende med at du ikke kan låne hos en eller flere af de andre banker. Følg derfor vores råd om at afvente med at beslutte dig, til du har fået svar fra alle bankerne.

Hvem kan låne hos Lendme?

Der er ganske få krav til dig som ansøger og det er en meget stor procentdel af ansøgere der får t nyt lån igennem Lendme.

Før du kan ansøge skal du:

 • Være fyldt 23 år
 • Ikke være registreret i RKI eller i Debitorregistret.
 • Opfylde almene krav til kreditgodkendelse

Du skal huske på at hver bank vurderer ansøgere forskelligt, hvorfor der kan være forskel både på hvor meget du kan låne og hvad det koster fra bank til bank.

Sammenlign Lendme med andre låneudbydere