PayMark Finans Lån 150000 kr til fast lav rente

Paymark Finans

Paymark Finans

PayMark Finans – Helt nyt lån med fast lav rente

PayMark Finans er et helt nyt billigt lån der er kommet på nettet i juni 2018. Der er tale om et helt nyt koncept der byder på flere spændende muligheder. Som noget af det der især skiller sig ud, er den faste lave rente som starter helt nede fra 9,90% og er blandt markedets absolut laveste. Samtidig lever Paymark Finans helt op til den nye lovgivning om omkostninger ved lån af penge.

Hurtig udbetaling!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10

 

Lånebeløbet er helt op til 150.000 kr som giver store muligheder uanset hvad du gerne vil låne penge til. Med en lav rente, har du altid overblik over dine månedlige udgifter og der er ikke nogen udsving du skal tage hensyn til.

Der er ingen skjulte udgifter eller andre omkostninger når du låner hos PayMark Finans.

Det gør det meget nemmere at planlægge din økonomi, både på kort og langt sigt.

Ingen krav om sikkerhed hos PayMark Finans

Selv om du låner det maksimale lånebeløb på 150.000 kr er der ingen krav om at du skal stille sikkerhed for lånet. Det er en stor hjælp for mange forbrugere der hidtil har haft svært ved at låne større beløb, på grund af bankernes normale krav om at der skal stilles sikkerhed før at de vil godkende ansøgere.

Det vil sige at du nu har mulighed for at låne, selvom du førhen har fået afslag på grund af manglende mulighed for at stille sikkerhed i form af en lejlighed eller et hus. En oplagt mulighed hvis du mangler penge til f.eks udbetalingen på en lejlighed eller et hus som førstegangskøber.

Ansøg uforpligtende og få svar på en time

Der er helt uforpligtende ansøgning når du ansøger hos PayMark Finans og du får et svar indenfor en time i deres åbningstid (08.00 – 18.00 alle ugens dage) Du kan ansøge og modtage dit personlige tilbud uden at binde dig til noget. Når du modtager tilbuddet kan du vælge at acceptere eller sige nej tak, helt problemfrit og hurtigt.

Hvis du siger ja tak til at få et PayMark Finans lån, underskriver du blot ved at logge ind med dit Nem Id og underskrive din låneaftale. Herefter bliver dit lån sat til udbetaling til din konto. Du modtager dine penge senest dagen efter du har ansøgt, de bliver automatisk sat ind på din Nem Konto.

Brug pengene som du vil

Der er fokus på dit privatliv og på at gøre det så hurtigt og billigt som muligt for dig at låne penge med PayMark Finans. Derfor ansøger du online og der er ingen spørgsmål omkring hvad du vil bruge dine penge på.

Om du vil rejse jorden rundt eller have lagt nyt tag på garagen er helt op til dig. Du kan bruge pengene til forbrug hvis du gerne vil have ekstra penge til sommerferien eller måske til at holde en stor fest i haven. Det er helt op til dig og er en noget bedre måde at låne på end vi er vant til fra de almindelige banker.

PayMark Finans oversigt

Her kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos PayMark Finans.

  • Lån mellem 10.000 og 150.000 kr uden krav om sikkerhed
  • Få en lav rente fra 9,90% – individuelt fastsat
  • Ansøg uforpligtende og få svar indenfor en time
  • Udbetaling af pengene hurtigt, seneste dagen efter du har ansøgt.
  • Lån uden spørgsmål og brug pengene som du har lyst
  • Ingen skjulte gebyrer

Der er mange fordele ved at vælge PayMark som din næste låneudbyder og med uforpligtende ansøgning er der ingen risiko ved at ansøge og få et personligt tilbud. Du binder dig ikke til noget ved at ansøge og kan modtage dit tilbud helt gratis inden for en time.

Hvem er PayMark Finans

Det er erfarne folk der står bag det nye lånefirma. Paymark Finans er udviklet i samarbejde med D:E:R som er en af de udbydere der har været længst tid på markedet og er samtidig en del af den velkendte L’easy koncern. Det betyder at der er styr på teknikken og en rigtig god kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål eller ændringer du gerne vil have lavet.

Kontaktoplysninger:

PayMark Finans

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C.

Kundeservice: Tlf: 99 99 93 33

Se alle billige lån her