Simbo.dk Alt om det hurtige nye lån

læs om simbo.dk lån

læs om simbo.dk lån

Simbo.dk læs om det nye lån

Det er blevet populært med de hurtige og billige lån på nettet i de seneste år. Priserne er faldet meget og det har aldrig været hverken hurtigere eller lettere at få de ekstra penge man lige står og mangler. Det er især kombinationen af ny teknik, som straks-overførsler mellem bankerne, og den store konkurrence mellem udbyderne vi skal takke for de gode forhold på markedet.

Som med alt andet så er konkurrence en rigtig god ting for danskere, der har brug for ekstra penge her og nu. Det store udbud tvinger udlånerne til at presse deres priser i bund samtidig med at de tilbyder bedre og bedre service for deres kunder.

Simbo.dk er er helt ny spiller herhjemme og er allerede blevet meget populær blandt de danske forbrugere. Her vil vi gennemgå den nye udbyder og gøre det hurtigere for dig at finde ud af om deres tilbud passer til dig og dine behov.

Simbo Danmarks nyeste udbyder af privatlån

Der kommer jævnligt nye spændende spillere ind på det danske marked for privatlån og kredit og seneste nye er Simbo.dk som kom online op til efteråret i år. De er blevet meget populære rigtig hurtigt og det skyldes flere ting.

Simbo.dk tilbyder muligheden for at låne helt op til 4000 kroner helt gratis til deres førstegangskunder. At kunne låne penge gratis er et godt argument for de fleste, for at prøve et nyt selskab af når der er lavvande i pengekassen. Du kan få den gratis kredit på 4000 kroner en gang og herefter kan du have din kredit løbende som du ønsker det.

“Bemærk 50% rente-rabat indtil jul”

Der er dermed gode muligheder for at have adgang til ekstra penge når det er nødvendigt uden at det koster dig en krone, så længe du ikke bruger af kreditten på din brugerkonto.

Hvad kan jeg som kunde hos Simbo.dk?

Der er mange muligheder for dig som kunde hos Simbo.dk og du har en stor grad af medbestemmelse i dit låneforløb.

Som kunde kan du blandt andet:

  • Låne op til 4000 kr første gang du er kunde hos Simbo.
  • Låne fra 100 kr op til 15.000 kroner.
  • Få svar på 10 sekunder på din ansøgning.
  • Udbetaling på en halv time!
  • Du kan låne fra du er 19 år hos Simbo.
  • Automatisk indberetning til SKAT, så du får dine rentefradrag (smart!)
  • Du kan have din Simbo-kredit så længe du ønsker.
  • Juster din kredit hhv. op og ned via din brugerprofil på deres hjemmeside.
  • Nemt overblik, med faste månedlige afdrag, så ved du præcis hvad det koster hver måned.

Hvad er kravene for kredit hos Simbo?

Som hos alle andre udbydere er der nogle krav du skal opfylde, for at blive kreditgodkendt til en ny kredit igennem Simbo.

Deres krav er heldigvis både meget få og meget nemme at opfylde for langt de fleste af os.

Hvor der i almindelige banker er enorme krav og en masse dokumentation og papire der skal være i orden for at få lov at oprette en kassekredit, så er internetbankerne som Simbo, meget mere villige og interesserede i nye kunder.

Derfor er hele ansøgningen også optimeret imod let og hurtig godkendelse uden krav om sikkerhed og en masse dokumentation for at få en ny kredit oprettet.

Ansøgerkravene hos Simbo er;

Du skal være fyldt 19 år

For at blive godkendt er alderskravet at du er fyldt 19 år på ansøgningstidspunktet. Det er en stor for del for de mange unge kunder, der har brug for penge til studiestart, indskud og lignende og som har svært ved at få kredit i deres bank. Mange steder er kravet 23 år for at oprette en kassekredit og Simbo skiller sig ud ved at tilbyde kredit til ansøgere fra 19 år og op.

Du skal have dansk CPR-nummer, adresse og telefonnummer

Du skal stå som boende i Danmark for at blive godkendt til at låne og dermed have fast adresse i Danamark og et aktivt dansk telefonnummer. Det er en meget forståelig ting, at der er ønske om at servicere kunder herhjemme og ikke i hele verden.

Du skal have et aktivt Nem-Id og en Nem-konto i banken

For at det skal være så hurtigt og sikkert som muligt at være kunde hos Simbo er det et nødvendigt krav at du er tilmeldt Nem-Id systemet og har en Nem-Konto i din bank. Hvis du har Nem-id har du automatisk også en Nemkonto tilknyttet. Hvis du er i tvivl om hvilken konto der er din Nem Konto, så er det den konto hvor du modtager alle betalinger fra det offentlige med mere. Har du blot én almindelig konto, vil den automatisk være sat op som din Nem Konto.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler 

Som hos alle andre lånefirmaer, banker og lignende steder, så må du ikke være registreret i RKI eller Debitoregistret hvis du vil have et kreditlån hos Simbo.dk. Det er en naturlig forudsætning ligegyldigt hvor du ønsker at låne eller få finansieret et køb med mere at man ikke er kendt som dårlig betaler.

Er du i RKI på nuværende tidspunkt bør du som det første søge en løsning så du kan blive fjernet fra deres kartotek og få dine økonomiske muligheder tilbage og komme videre med livet.

 

Når du først er godkendt, kan du selv skrue op og ned for din kredit på din brugerkonto præcis som du ønsker. Der er rigtig gode muligheder for at få en kredit som passer til dig og din situation, både i dag og om et år, med muligheden for selv at tilpasse den løbende som dit liv udvikler sig.

Hvad er andres erfaringer med Simbo?

Det er altid godt at læse anmeldelser og høre andre folks meninger inden man ansøger om et lån eller en kassekredit. Der er mange steder hvor der kan findes god og brugbar information om de forskellige udbydere og lånefirmaer. Trustpilot er et af de bedst kendte steder hvor du kan se hvordan andre brugere har anmeldt deres kundeoplevelse.

Simbo’s score på Trustpilot er 5/5 stjerner med kommentaren “fremragende” og det taler sit tydelige sprog. Kunderne er tilfredse og glade for at være kunder her.

Det er især hurtigheden, på både ansøgningen og dens svar, samt den lynhurtige udbetaling af pengene der har fået anmelderne til at give topkarakteren til det nye lånefirma.

Har du brug for penge i en fart, uden krav og dumme spørgsmål? Så er der en oplagt mulighed hos Simbo.dk

Du kan ansøge helt uforpligtende med det samme og du får svar direkte på skærmen efter ud har indtastet dine oplysninger.

Pengene kan du have i hænderne inden for 30 minutter og være klar til at slå til på et godt tilbud eller få betalt en uventet regning med det samme.

Du har desuden 14 dages fuld fortrydelsesret, så hvis du ikke får brug for pengene alligevel kan du fortryde helt kvit og frit via din brugerprofil. Du skal ikke snakke med nogen eller forklare hvorfor du ikke har brug for pengene alligevel.

Det er service som er til at forstå og der værnes om både din tid og dit privatliv i hele processen.

Her kan du sammenligne Simbo med andre lånefirmaer