Spargo Finans – Nyt attraktivt lån

spargo finans lån

spargo finans lån

Spargo Finans nyt hurtigt lån

At der kommer nye lån på markedet er efterhånden noget vi har vænnet os til. Der er en stor udskiftning og dynamik blandt de danske låneudbydere. Nogle lånefirmaer er på markedet et år og lukker herefter igen. Andre udbydere bliver på markedet år efter år og udvikler sig i takt med efterspørgslen og konkurrencen. Et af de mest kendte og populære store lånefirmaer er L’easy koncernen. De har været en favorit blandt de danske forbrugere i mange år og er det stadigvæk.

Meget valgt 2020!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtIngen spørgsmålUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10

 

Deres store succes på markedet skyldes at de er hurtige til at tilpasse sig udviklingen og introducere nye lånetilbud der passer til kundernes efterspørgsel og behov. Netop for at imødekomme efterspørgslen på et nyt lån med en højere beløbsgrænse, har de nu lanceret deres helt nye Spargo Finans Lån på det danske marked. Det kommer på et tidspunkt hvor forbrugerne efterspørger stadig flere lån med mulighed for at større beløb end man hidtil har været vant til fra koncernen.

Højere beløb, samme gode vilkår for dig

For at holde deres markedsposition som en af de helt store spillere er der brugt rigtig meget energi på at lave det nye Spargo Finans lån så hurtigt og billigt som overhovedet muligt. Du får derfor de samme gode vilkår og betingelser som hidtil med de mindre lån, nu kan du samtidig låne helt op til 150.000 kroner uden sikkerhed.

De mange fordele der kendetegner L’easy’s låneprodukter får du også med Spargo Finans:

 • Svar på din ansøgning med det samme.
 • Udbetaling samme dag.
 • Ingen krav om sikkerhed eller kautionist
 • Lav debitorrente mellem 9,90% og 19,56%
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen spørgsmål eller indblanding.
 • Hurtig ekspedition med Nem Id sikkerhed.
 • Du kan indfri uden omkostninger til enhver tid.
 • 14 dages fuld fortrydelsesret på din låneaftale

Hvordan bliver jeg godkendt til Spargo Finans?

Der er ganske få krav som ansøger hos Spargo Finans lån og de fleste bliver godkendt. Det er hurtigt at ansøge og du får svar med det samme på skærmen. For at få  en god kreditvurdering skal du opfylde de følgende krav:

 1. Du er fyldt 21 år inden du ansøger.
 2. Du kan dokumentere din indtægt
 3. Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret som dårlig betaler

Herudover skal du leve op til de almene krav til kreditvurdering. Det er langt de fleste der bliver godkendt hos Spargo Finans og det er samtidig både gratis og uforpligtende for dig at ansøge. Det bedste råd, hvis du er i tvivl om du kan låne penge hos Spargo er at indsende en ansøgning og få svar tilbage fra dem.

Fuld fortrydelsesret i 14 dage – din sikkerhed

Det kan være svingende hvor tit og hvor mange penge vi står og har brug for. Med Spargo Finans lånet er du sikret med 14 dages fuld fortrydelsesret, hvis du skulle ændre planer eller ikke have brug for pengene alligevel. Du kan altså ansøge kvit og frit uden bekymringer og vide at du har pengene til rådighed, sårfremt du skulle have brug for dem. Det er en rar tryghed at have hvis du skal kigge på en bil eller lignende der kræver at du har penge med det samme så du kan slå til ved et rette tilbud.

Sammenlign med andre billige lån her